Een theatervertelling met schilderijen, foto’s, verhalen, muziek en geluiden uit Parijs

Een ludieke boekpresentatie waarin de auteurs u in deze kunsthistorische theatervertelling meenemen naar het Parijs in de 19de eeuw. U flaneert met hen over de boulevards van Haussmann, u bezoekt de beruchte Salon des Réfusés om de afgewezen werken van de beroemde Parijse kunstschilder Édouard Manet te aanschouwen. U bezoekt met hen de Ménagerie van Parijs, u ziet Nadar opstijgen met zijn luchtballon Le Géant en u staat aan het graf van de dichter Charles Baudelaire.

Madame Manet, een vrouw uit de Betuwse klei in het turbulente culturele centrum van de wereld tussen pakweg 1845 en 1900.

Voorstellingsinformatie

Deze voorstelling kan op een paar vierkante meter gespeeld worden. We nemen zelf een groot projectiescherm, beamer, computer, muziekinstallatie en theaterlicht mee. Indien geboekt wordt met onze pianiste erbij dient een gestemde piano of vleugel aanwezig te zijn.
Daarnaast kan de theatervertelling geboekt worden voor een culturele middag /avond in een museum of voor een bijeenkomst op een door u gewenste locatie. Ook is de voorstelling geschikt als bijzondere les binnen een kunstopleiding.

Speelagenda:

10 januari 2018
NUT Wassenaar

27 januari 2018
Kunst in de Kamer, Breda

3 februari 2018
Kunst in de Kamer, Walcheren

6 april 2018
Alliance Française Arnhem

12 april 2018
Alliance Française Maastricht

 

Ton van Kempen beeld & verhaal
Nicoline van de Beek theater
Karin Kuijper piano (optioneel)

 

Contact en boekingen:

Ton van Kempen & Nicoline van de Beek
Havendijk 15 / 4101 AA Culemborg
0345-531711 / 06-25 55 60 70
madamemanet@gmail.com * www.theaterdeblauweschuur.nl